Novemberi shaumbra

2010.10.27. 10:55

Kt 2 kv "Szeretheted magad, csupán önmagad által. Soha nem tudod megtanulni önmagad szeretetét mások által, külső elemekkel, mivel mindig, mindig hamis lesz a tükrözés. Ezt a dolgot csupán belülről tanulhatod meg. Ti mindannyian önmagatokért vagytok itt. Most az, amit ti tesztek, rendkívül hatással van a többiekre és az összes dolgokra. De nektek ezt önmagatokért kell tennetek."

Teremtés szempontból helyes úgy látni, hogy az emberek most ebben a pillnatban is elhagyhatnák a problémáikat.(Nov.23.)

Istenember 10 "Ha félsz valamit eldönteni, akkor az összes támogató félni fog eldönteni."

Szoc.pa: kuncsorgás.(Nov.25.)

 Hajlamos voltam cenzúra nélkül elfogadni a shaumbra cuccot. Mostantól vigyázok. (Nov. 26.)

Kt3 "Tudjátok, minden csupán megtörténik. Csak megtörténik, ha megengeditek. Nem kell semmit sem megpróbálnotok. Teremtő vagytok. Miért is próbálkozna egy Teremtő? Gondoljátok, Isten próbálkozik? Isten csupán tesz. Isten csak nézi, amint az eredmények kiterjednek."

Elég, ha csupán tucatnyian élnek ezen a Földön ma olyanok, akik értik, hogy nem kell beavatkozniuk, részt venniük abban, amit ti mátrixnak vagy álcának neveztek, hogy elég, ha egyszerűen leteszik álcáikat.

Aki kibocsátja az energiát, az kapja vissza. Ez egy egyszerű energetikai elv.

Szabadságot legalább 2 féleképpen lehet választani. Az elnyomás hatására vágyik a szabadságra. Vagy választja a szabadságot.  (Nov. 27.)

A hitrendszer határozza meg a valóságot, ha nem változik a valóság, nem változott a hitrendszer sem (Az imagin. képes kiterjeszteni)  (Nov. 27.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vonzas-torvenye.blog.hu/api/trackback/id/tr602664944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása