Minden marad

2011.04.15. 09:55

Minden ami a világban van, az maradni is fog. Hatalom - megalázkodásaljasság, gyengeség, kiegyensúlyozatlan önzés, stb. A dualitás elemei. Ezek mind itt lesznek az "idők végezetéig". Feladatuk az emlékeztetés, hogy lássam milyen utat jártam be, a földi időkben. Megszüntetésük tilos, lehetetlen, és egyben feletébb káros. Megtagadásuk, az elfordulás tőlük diszharmóniát kelt, csak erőt ad nekik. Ezek is teremtő eszközök, ha véletlenül ezekre lenne szükségem. :)

De mondhatnám így is: Mivel jártam ott mindet tartalmazom, mind megteremtődik. Ha elpusztíthatnám - magamat pusztítanám el, de ha nem figyelek rá, akkor csak díszlet.

Ellenkezés

2011.02.22. 19:00

Embereknél megfigyelt kimagasló probléma: nem fogadják el saját teremtéseseiket, hanem útját állják a megvalósulásának. Ezzel lényegében útját állják a teremtésük folyamatának.

Átadás

2011.02.20. 18:55

Önmagam legfennköltebb változatának kifejezése: Magasabb tudatosságnál lehet akár beszéddel, de a mindenkivel szembeni változat az, ha a létezésemmel.

Hasonlít a shaumbra standard technológiájához.

 

Viszony

2011.02.12. 11:26

Nem a személyt, hanem a viszonyt, helyzetet kell beállítani.  Jan. 3.

Nem kívánatos dolgok: valamikor régen ez az energia engem szolgált.  Jan. 4.

Tapasztalat: Észrevettem, ha g.ra koncentrálok akkor kiakad. Fejben meg kell nyugtatni, hogy integrálva marad.   Jan. 12.

 

Engedj mindenkit

2011.01.14. 11:39

Ne hajszolj csak érd el. Nincs ellenség csak megoldás. Minden ellenség lehet megoldás, megoldást hordoz magában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erős tapasztalat: Engedd kierjedni a másikat, sose feszülj ellene. Add meg neki a lehetőséget, kiterjessze önmagát.  Csodákra képes.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Empátia helytelenül

2010.12.03. 11:10

Soha többet ne éld bele magad mások világába, életébe. Hacsak nincs különleges dolog amit képviselne. Ami érdekel.

Előzmény: Nem volt igazán problémám, azért éltem bele magamat mert megoldandó problémát kerestem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mert: Az összes energia azért van itt, hogy szolgáljon minket.                                                                                                       

Isteni létezés

2010.11.23. 18:06

Egy bizonyos gondolat szerint a lélek Istenné szeretne válni. Ezt az ajándékot kapta.

Nem várok tőled semmit. Mindenki csak ad. Én csak létezem, nem várok sehonnan semmit.

 

Csak könnyedén

2010.11.23. 18:02

Dolgok azért nehezek, mert azzá akarjuk tenni, vagy nehézzé tesszük a megoldási metódusokkal. De akár könnyűek is lehetnének.

 

Megmenteni helyett teremteni

2010.11.23. 18:01

Mindegy egyes megmentési szándékkal egyetlen dolgot értem el, magamra vontam a megmentett problémakörét.

Tanítás egyetlen módon létezett, saját tudatosságom, belső világom megváltoztatásával.

Létezést adni

2010.11.23. 16:09

Az csak hatalomszerzés, ha el akarom mondani másoknak, meg akarom tanítani. Főleg, ha még tetszelgek is benne.

A "vagyok" dologból indul ki. Egyszerűen a létezésemet adom. Semmi más nem kell.

Önbecsülés - vanság

2010.11.23. 15:55

Az önbecsülésedet se tápláld külső emberekből, eseményekből. Vagyis ne teremts eseményt vagy személyt ennek érdekében, hanem teremts „van”ságot.

Választás

2010.11.23. 15:30

Ezek nem választások, ezek igények ezek vágyak, ezek kitérők! Mit szeretnél tényleg? Mi az, aminek tényleg örülsz, és hol ragadtak meg jelképek?

Rendszerezetlenül, jegyzet, emlékezetető stílusban.

Novemberi shaumbra

2010.10.27. 10:55

Kt 2 kv "Szeretheted magad, csupán önmagad által. Soha nem tudod megtanulni önmagad szeretetét mások által, külső elemekkel, mivel mindig, mindig hamis lesz a tükrözés. Ezt a dolgot csupán belülről tanulhatod meg. Ti mindannyian önmagatokért vagytok itt. Most az, amit ti tesztek, rendkívül hatással van a többiekre és az összes dolgokra. De nektek ezt önmagatokért kell tennetek."

Teremtés szempontból helyes úgy látni, hogy az emberek most ebben a pillnatban is elhagyhatnák a problémáikat.(Nov.23.)

Istenember 10 "Ha félsz valamit eldönteni, akkor az összes támogató félni fog eldönteni."

Szoc.pa: kuncsorgás.(Nov.25.)

 Hajlamos voltam cenzúra nélkül elfogadni a shaumbra cuccot. Mostantól vigyázok. (Nov. 26.)

Kt3 "Tudjátok, minden csupán megtörténik. Csak megtörténik, ha megengeditek. Nem kell semmit sem megpróbálnotok. Teremtő vagytok. Miért is próbálkozna egy Teremtő? Gondoljátok, Isten próbálkozik? Isten csupán tesz. Isten csak nézi, amint az eredmények kiterjednek."

Elég, ha csupán tucatnyian élnek ezen a Földön ma olyanok, akik értik, hogy nem kell beavatkozniuk, részt venniük abban, amit ti mátrixnak vagy álcának neveztek, hogy elég, ha egyszerűen leteszik álcáikat.

Aki kibocsátja az energiát, az kapja vissza. Ez egy egyszerű energetikai elv.

Szabadságot legalább 2 féleképpen lehet választani. Az elnyomás hatására vágyik a szabadságra. Vagy választja a szabadságot.  (Nov. 27.)

A hitrendszer határozza meg a valóságot, ha nem változik a valóság, nem változott a hitrendszer sem (Az imagin. képes kiterjeszteni)  (Nov. 27.)

 

Nem jó így.

2009.05.07. 07:57

Elkezdtem másoknak (nektek) megfelelni amikor a blogbejegyzések írásán gondolkodom.  Ez káros, mivel nem fejlődhetek, ha nem magamat veszem kiindulópontnak.

Nem jó ha nyilvános a naplóm, de ezt amit eddig írtam, felesleges lenne kitörölni.

Elhagyom ezt a blogot, ha valakinek esetleg véletlenül tettszene amit ide írtam, itt néha megtalál: vandor@page.hu

Zavarótól a tökéletesig

2009.04.18. 21:33

Én is hajlamos vagyok vagyok, csak az éppen látható dologra koncentrálni, és elfelejteni, minek a része az a világdarabka. Ha ez egy zavaró részlet lenne, akkor érdemes kitágítanom a látókörömet, egészen addig ameddig újra az egészet látom.

Mivel az egész (előbb-utóbb de a végén biztosan) szükségszerűen tökéletes, már nem is zavar a rész negatív látszata.

Valójában egy független rádióadónak is képzelhetem magamat. Saját sugárzott adásom van, amihez senkinek sincs köze, de ha akarják, foghatják az adást. Ez az adás határozza meg a teremtéseimet, mint ahogyan mások adása az ő teremtéseiket. Az ő adásuk, csak az én rájukhangolódásommal határozhatja meg, az én teremtésemet. Összesen ennyi a közünk egymáshoz. Nekem nem is kell több, csak azoknak, akik félnek a felelősségtől, és a kalandoktól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van aki tudományos műsort sugároz, van a aki híreket, sőt van aki HírTV-t. Én csak örömmel szemlélem őket,  hiszen szabadságukban áll ezt tenni. Nekem is szabadságomban áll független önmagamamat, elégedettségemet és a világszeretetemet kisugározni. Ráadásul még meg sem kell szólalnom hozzá.

 

Így amikor végiggyalogolok, nincs miért viszonyítanom. De van miért kisugároznom az érzéseimet, és közben megőrzöm a szabadságukat. Mostantól nem kell „fizikai síkon” irányítanom a kisugárzott akaratomat. Itt találkozik a szabadság és a szeretet.

Nem nagy ügy

2009.04.18. 08:13

Valójában semmi sem nagy dolog önmagában. Csak azért tartottam nagy dolognak, mert a körülményeket is hozzá akartam pakolni, és egy egész rendszert akartam alkotni. Ez a tevékenységem is húzza az időt. Inkább figyeljek a pillanatra. A többi pedig van, lesz, és kész. Ha mégis ki kell alakítani, hát majd akkor kialakítom.

Vagyis, az abban a időben létezés érzésére koncentráljak.

Lehetek akár milliárdos is, csak ne kezdjek az emberek reakcióival, és a leendő tevékenységlistámmal foglalkozni!!

Cél

2009.04.17. 07:46

Mindig legyen valami célom, ami az akkori felfogásom szerint, örömet okoz. Bár szerencsére a jelképek már nem érdekelnek, de érzések, és történések még lehetnek célok.

Érdekes, ha "van célom" jobban érzem magam. Nem gondoltam volna, hogy ennyire számít. a dolgaim is jobban mennek így.

Nem kell teljesen átgondolnom a célhoz tartozó következményeket. Elég a pillanat. A többi ráér utána.

Beavatkozás

2009.04.15. 10:18

Ne avatkozzak bele mások dolgaiba. Sem szóban, sem pénzzel. Ezt a szabályt megerősíti, ha a megfelelés érzése környékezné a gondolataim alapját.

Fontos

2009.03.16. 11:49

"Mindannyi­unknak. Szabadságában áll. Azt tenni. Amit akarunk." (Shimoda)

 

 

Ez már végre, többszörösen bizonyított tétel. Addig nem is írtam be, ameddig nem tudom rövid időn belül megismételni a bizonyítását. Ezt mindig komolyan kell vennem.

Minden rendben van

2009.03.13. 13:05

Mindenki mindent tud, amit tudnia kell, és tudni akar. A világot, vagy az embereket nem kell megmenteni, és nem is lehetséges. Nincs is miből. Minden renden van, minden és mindenki a helyén van. Ez egy tökéletes állapot. Az volt, és az is lesz mindig.

 

Semmit sem kell tennem, csak lennem.

 

 

Használni kell a lehetőségeket, nem megmutatni. A kényszerített beavatkozás viszonyításokat hoz.

Ráadásul mire felkészülök a viszonyítások elhárítására, rengeteg hazugságot is megalkotok - akár konkrét dolgokkal is - amik aztán korlátoznak. Tiszta felszabadulás volt, amikor elvetettem a gondolatot.

 

Minden ami eltéríti a saját gondolataim alapját, visszaveti a lehetőségeimet is. Írok is egy külön oldalt a kerülendő dolgokról. : antivonzás

 

"A" módszer hibája

2009.03.05. 13:41

Légyegében az "elfelejtett" módszert ott rontom el, hogy nem a teljes jókivánság a helyes, hanem a megfelelő személy életének "átkonfigurálása". Vagyis kívánjam azt, de annak! Ezzel a viszonyt is felhozhatom magamban, ez segít nekem is. Akinél viszont ez az jobbulás akarata nem jeletkezik, vagy kerülendő a személy, azt mellőzzem az "a" módszerben is. Ugyanis az ellenkezése negatív világot vonz a fejembe.

Honnan gondoltam: Itt járt régi barátom aki megint pénzhiányban küszködött. De miért látom? És mit jelentene a segítségem? Valójában a beszélgetés sem volt nekem feltétlenül pozitív. Ha fizikai segítségre koncentrálnék, akkor ugyanígy nem tudnám többnek látni.

Erre jutottam: Ő megtalálja az utat, amivel sok pénzt keres. Pillanatnyilag viszont a pénztelenséget hivatott jelképezni. Át kell alakítanom a képet magamban, és az nekem is jót tesz. És láthatom azt, akiket egyébként is keresek.

Tanulás

2009.03.04. 09:23

"Egy kis elmélet és renge­teg gyakorlás."

Nincs szükség elmélkedésre. A tanulás alapja a gyakorlás. Nem helyes tulzásbavinni a gondolkodást, útkeresést.

A gyakorlat (alkalmazás) adja a mesteri tudást.

Már változtam, de még jobban át kell helyeznem a prioritását.

süti beállítások módosítása